heatpipe n5110

Reparare laptop Dell Inspiron N5110

3.4/5 (1)

Din cauza unor cantitati mari de praf acumulate in interior, radiatorul era complet obturat. Mai mult de atat, pasta termica veche se intarise. Acestea nu faceau decat sa contribuie la opriri sau reporniri repetate si frecvente ale laptopului in timpul utilizarii.

Vechea pasta a fost inlocuita, dupa curatare, cu o pasta Arctic Silver MX4.

Rezultatul este reprezentat de un laptop perfect functional care nu se mai incinge si functioneaza la temperaturi normale.

Mai mult de atat, ne-a fost solicitata si schimbarea tastaturii, precum si a bateriei laptopului. Dispozitivul putea fi folosit doar pentru o scurta perioada de timp cand nu era conectat la un acumulator. Anumite taste devenisera greu functionale.

Dorindu-se ca laptopul sa fie pe cat posibil apropiat de o calitate maxima, ni s-a cerut si montarea unui nou SSD, precum si montarea vechiului HDD in Caddy.

 

ATENTIE!

Recomandam tururor posesorilor laptopuri sa se prezinte la un interval de maxim 6 luni pentru revizia sistemului de racire. In cele mai multe cazuri, o curatare la momentul potrivit, face diferenta intre un laptop functional si unul defect!

Acorda un rating

Ai o problema cu laptopul?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.