Laptop Asus - defectiuni comune
By PowerLaptop Service / Blog / 0 Comments

Care sunt cele mai frecvente probleme la laptopurile Asus?

In prezent, tot mai multi bucuresteni aleg sa isi cumpere laptopuri. Acestea ofera avantajul  ca pot fi transportate cu usurinta oriunde. In general, marcile cele mai cunoscute comercializeaza laptopuri ale caror functionalitati sunt foarte apropiate de cele oferite de calculatoare. Una dintre marcile preferate ale bucurestenilor, fie in magazinele specializate, fie in magazinele online, este Asus. Indiferent cat de bine intretii laptopul Asus pe care il detii, uneori pot aparea anumite probleme care necesita atentia unui service asus.

Probleme frecvente care apar la laptopurile Asus

In general, laptopurile Asus sunt destul de rezistente. Bineinteles, odata cu trecerea timpului, pe masura ce il utilizezi tot mai mult, pot aparea diverse probleme inevitabile. Spre exemplu delay la nivelul raspunsului pe care il primesti de la tastatura.

Una dintre cele mai frecvente probleme care apare la laptopurile din marca Asus este strans legata de modul in care aceste laptopuri sunt fabricate. Astfel, laptopurile Asus au in general mai putina memorie ram decat alte marci de laptopuri si se misca ceva mai incet din aceasta privinta. In general, problema aceasta se poate rezolva adaugand memorie externa, care sa permita laptopului tau Asus sa ruleze mai repede.

O alta problema frecventa care vizeaza laptopurile Asus este faptul ca acestea se supraincalzesc destul de usor, mai ales atunci cand le folosesti frecvent. Multi utilizatori aleg, ca solutie, sa achizitioneze un cooler care sa mai reduca din acest proces al supraincalzirii.  Supraincalzirea poate afecta pe termen lung capacitatea de functionare a laptopului.

Exista insa si anumite probleme care necesita interventia unui specialist in reparatii laptopuri. Unele dintre aceste probleme sunt legate de situatiile in care laptopul Asus se mai opreste brusc, fara ca utilizatorii sa il fi inchis in prealabil. Aceasta situatie se repeta destul de des. este bine sa apelezi la un service de laptopuri Asus. Nu te astepta ca problema sa se rezolve de la sine.

Ruperea Mufei de incarcare este una dintre cele mai frecvente probleme.

O alta problema frecventa a laptopurilor Asus este legata de mufele de alimentare si de felul in care acestea nu mai reusesc sa conecteze laptopul la sursa de curent. In acest caz, apare necesitatea unei rezolvari destul de rapide a problemei, daca doresti sa poti folosi laptopul.

Unele probleme ale laptopurilor Asus pot fi legate de carcase. O data cu trecerea timpului, fiind confectionate din materiale de slaba calitate acestea crapa la deschiderea lid-ului.

Unii utilizatori de laptopuri Asus sustin ca apar uneori nemultumiri legate de calitatea placii video. In general, aceste probleme apar la laptopurile mai vechi. Odata cu trecerea timpului, datorita necuratarii sistemului de racire chip-urile video se dezlipesc.  Exista altfel utilizatori care aleg sa cumpere laptopuri mai performante sau utilizatori care aleg sa upgradeze laptopurile mai vechi. Acest lucru nu inlocuieste curatarea la timp a sistemului de racire.

Este de preferat ca reparatiile de rutina si curatarile sa fie realizate de catre un specialist. Acest lucru se poate face inclusiv in service-ul nostru .

Acorda un rating

Ai o problema cu laptopul?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.