No ratings yet.

inlocuirea ecranului la tabletaPrin prisma greutatii si a dimensiunilor reduse, tabletele devin deosebit de cautate de catre toate categoriile de varsta. Exceptand reperele dimensionale, ele sunt si foarte manevrabile, ceea ce le recomanda copilasilor sau pensionarilor care doresc sa ramana intotdeauna la curent cu informatiile din mediul cotidian. O sursa constanta de divertisment, tableta ofera un ajutor semnificativ utilizatorului prin intermediul design-ului sau, acesta lucrand confortabil cu device-ul in orice spatiu.

Insa, avand in vedere faptul ca vorbim despre un echipament care nu cantareste mai mult de cateva sute de grame, problema cea mai des intalnita se raporteaza la fragilitatea sa in fata socurilor mecanice sau a impactului cu diverse obiecte din jur. Avand in vedere acest aspect, accidentele care vizeaza display-ul sau touchscreen-ul( digitizorul) sunt la ordinea zilei, de aici si numeroasele solicitari pe care le intampinam din partea clientilor nostri.

Mai presus de toate, dumneavoastra ar trebui sa cunoasteti faptul ca service-ul nostru se ocupa in egala masura de reparatia display-ului, dar si de cea a suprafetei tactile, respectiv a digitizorului. Ambele componente sunt la fel de importante in ansamblul tabletei, iar din aceasta cauza orice interventie trebuie sa fie efectuata de o echipa de profesionisti care cunosc pe deplin diferentele dintre aceste doua elemente, dar si modalitatile prin care le pot repune in functiune. Diferentele tarifare intre cele doua componente sunt sesizabile, serviciul de inlocuire touchscreen fiind ceva mai accesibil, spre deosebire de cel de inlocuire integrala a display-ului.

Ecranul tabletei este compus din doua straturi de sticla. In timp ce digitizorul, respectiv touchscreen-ul  este stratul superior care raspunde la impulsurile tactile, cel inferior este reprezentat de LCD-ul care genereaza utilizatorului imaginea propriu zisa. Asadar, daca imaginile par a aparea pe display fara a probleme, atunci crapaturile pe care le sesizati in sticla se datoreaza digitizorului.

touchscreen - inlocuire la tabletaPornind de la aceasta premisa, echipa noastra de specialisti isi propune sa va ofere cel mai competitiv serviciu de inlocuire touchscreen tablete, intreaga grila de preturi tinand cont de brandul care a adus pe piata tableta respectiva, dar de disponbilitatea sa ca piesa de schimb. Stocul nostru este permanent actualizat cu piese de schimb provenite din randul celor mai renumite branduri, Apple, Samsung, Asus, Toshiba, Lenovo sau Acer, dar si alte companii cu un renume mai putin sonor pe piata de profil. Pentru serviciul de inlocuire touchscreen tablete, durata procedurii este de circa 24-48 de ore, asta daca respectiva piesa de schimb se regaseste printre modele uzuale pe care le avem in stoc. Insa, reparatia se poate prelungi pe un interval de pana la 20 de zile in contextul in care trebuie sa apelam la furnizorii nostri externi pentru a va configura echipamentul cu piesa de schimb necesara.

Serviciile propuse de compania noastra sunt in conformitate cu standardele de inalta calitate, dovada fiind originalitatea pieselor de schimb utilizate in cadrul serviciului de inlocuire touchscreen tablete, asigurarea garantiei pentru manopera pe care o efectueaza specialistii nostri, dar si gama polivalenta de furnizori responsabili si prompti.

Ultimele montaje de touchscreen tableta:

MAI MULTE

Please rate this

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *