4.08/5 (1)

ecran tabletaNoua generatie de tablete a inceput treptat sa ocupe locul privilegiat al laptopurilor in rutina publicului general. Fiind un gadget care ofera mobilitate, experiente vizuale incantatoare si fiabilitate, acesta este tot mai adesea inclus pe lista dorintelor. Insa, o data cu avantajele pornesc si dezavantajele acestui device, fiecare experienta cu mediul exterior reflectandu-se intr-o maniera negativa in ansamblul unei tablete. Asadar, socurile fizice, baile indelungate cu lichide sau conexiunile problematice aduc tot mai adesea tabletele in service-urile de profil.

Echipa noastra de specialisti afirma faptul ca una dintre cele mai comune solicitari este aceea de "inlocuire ecran LCD tableta", stratul LCD fiind acela care genereaza imaginea pe ecranul device-ului. Asadar, in momentul in care observati pe ecran numeroase linii neobisnuite, pete anormale de culoare  sau imagini blurate, atunci ar trebui sa apelati la serviciul profesionist de inlocuire ecran LCD tableta oferit de Power Laptop. Specialistii nostri pot identifica usor aceste mici defectiuni de la nivelul tabletei prin intermediul diagnozei, urmand ca la finele analizei sa primiti o cotatie de pret, dar si un timp estimativ pentru terminarea reparatiilor.

Originile acestor probleme sunt dintre cele mai diversificate, incepand cu acele cazaturi accidentale si terminand cu zgarieturile produse de utilizarea frecventa a echipamentului. In plus, in momentul in care transportati tableta fara a-i oferi acesteia un strat protectiv - o folie speciala, ori o husa dintr-un material calitativ, aceasta este predispusa frecarilor repetate cu obiectele contodente din interiorul gentilor sau a ghiozdanelor, ceea ce poate conduce la probleme cu afisajul.

inlocuire ecran tabletaChiar daca sunteti de parere ca ecranul tabletei intruchipeaza o singura componenta, dumneavoastra ar trebui sa stiti ca exista doua componente de sine statatoare, cea dintai fiind reprezentata de ecranul tactil confectionat din sticla, urmand ca a doua sa fie ecranul LCD responsabil cu afisarea imaginii. Daca din greseala tableta dumneavoastra este supusa unui soc mecanic, cel mai adesea afisajul va avea de suferit, el fiind fie pixelat, fie presarat cu linii, fie definit de o culoare ceva mai inchisa.

Estimarea de pret efectuata de specialistii nostri se va baza atat pe manopera, cat si pe costurile pieselor de schimb. Insa, din dorinta de a ne consilida portofoliul de clienti satisfacuti si de a-i determina pe acestia sa apeleze cu fidelitate la service-ul nostru, noi incercam sa va propunem servicii de inlocuire ecran LCD tableta sub o gama ireprosabila de preturi, care raspunde afirmativ potentialului financiar si nevoilor dumneavoastra. Ne mandrim cu o selectie vasta de furnizori, acestia oferindu-ne de fiecare data stocuri bogate in piese de schimb, menite sa repuna in functiune tablete marca Apple, Samsung, Lenovo, Acer, dar si alte nume din industria IT & Tech.

Ultimele ecrane LCD Afisaj Tableta inlocuite:

MAI MULTE

Please rate this

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *