PRETURI ACCESIBILE

Pentru interventii rapide

12 LUNI GARANTIE

Pentru orice serviciu

PERSONAL CALIFICAT

Experienta de peste 5 ani

INTERVENTII RAPIDE

La sediul companiei noastre

Service tablete in 4 pasi, calitate garantata!

S-A DEFECTAT?

Tocmai ti s-a defectat tableta? Chiar daca e vorba de display, mufe sau baterie, poti veni la noi in service pentru a beneficia de o constatare gratuita!

01.
O TRIMITI LA NOI

Poti alege sa vii pentru a o preda personal sau poti sa o expediezi prin posta sau curier rapid pentru a ajunge in cadrul service-ului nostru autorizat.

02.
REPARARE IMEDIATA

Inlocuim display-uri sparte, reparam touchscreen-uri si mufe, resoftam si iti redam placerea de a folosi tableta, totul intr-un timp foarte scurt!

03.
RETURNARE RAPIDA

Imediat dupa ce tableta ta a fost reparata te invitam sa o ridici personal. Daca nu ai timp, noi o vom trimite la adresa ta printr-o firma de curierat!

04.

Tablete Android

Samsung, Lenovo, Huawei sau Asus sunt doar cateva dintre tabletele pe care noi le reparam in service-ul pe care il detinem. Avem experienta si cunostintele necesare pentru a va oferi reparatii pentru orice tableta care functioneaza alaturi de un sistem de operare Android.

Tablete iPAD

Probabil cele mai populare tablete de pe piata, iPad-urile folosesc un sistem de operare iOS special conceput pentru acest tip de device-uri. La noi in service poti beneficia de reparatii hardware si software la standarde inalte, totul intr-un timp scurt si la un pret accesibil!

Tablete cu Windows

Allview, Lenovo, Asus sau Microsoft iti pun la dispozitie device-uri inteligente care functioneaza in baza sistemelor de operare Windows 8 sau Windows 10. Daca ai probleme, alege servicii de reparatii tablete intr-un service autorizat si ai parte de servicii calitative!

Ultimele reparatii de tablete efectuate:

MAI MULTE
Power Laptop Service iti propune o gama variata de reparatii tablete
Prin intermediul formularului nostru poti afla care sunt procedurile si costurile de reparare a tabletei tale!

Service tablete pentru orice marca

Client logo
Client logo
Client logo
Client logo
Client logo
Client logo

Service tablete - reparatii tablete in Bucuresti

Tabletele sunt dispozitive performante, extrem de cautate de pasionatii de tehnologie. Ca orice alt dispozitiv, tableta poate manifesta, in timp, diverse probleme ce necesita o interventie prompta. Dintre acestea, cea mai intalnita este defectarea display-ului sau cea a digitizer-ului. De aceea, cele mai intalnite cereri de reparatii solicitate de detinatorii acestor gadget-uri pot fi solutionate la un service tablete: inlocuirea display-ului sau a digitizer-ului, inlocuirea mufelor ce folosesc la alimentare, repararea butoanelor, a placii de baza si inlocuirea port-ului micro USB. Inainte de efectuarea oricarui serviciu de reparatii tablete, este necesara diagnosticarea, actiune ce presupune stabilirea problemei si a solutiei ce trebuie adoptata.

Orice service specializat in reparatii tablete trebuie sa gestioneze atent fiecare brand in parte, pentru ca fiecare vine la pachet cu specificatii distincte. Echipa de specialisti in reparatii gestioneaza problemele care intervin atat in cazul tabletelor ce ruleaza cu sistem de operare Android, cat si in cazul celor ce ruleaza cu iOS sau Windows. Intre celelalte servicii de reparatii tablete se numara si resoftarea dispozitivului, actiune necesara in special in situatiile in care tableta este afectata de virusi, este configurata gresit sau manifesta alte probleme, legate de componenta hardware. Service-ul pune la dispozitia clientilor servicii de calitate, furnizate la preturi accesibile.

Dispozitivele sunt diagnosticate, iar problemele sunt solutionate de o echipa alcatuita din specialisti, fiecare dintre acestia avand un portofoliu de peste 5 ani de experienta. Acestia intervin rapid si sigur, astfel ca toti clientii care apeleaza la serviciile de reparatii tablete oferite de Power Laptop Service sunt multumiti de rezultat. Odata cu serviciul, dumneavoastra primiti si 12 luni de garantie, in cazul in care intampinati orice fel de problema. Tot ce trebuie sa faca clientul este sa sesizeze ca exista o problema, sa o trimita la acest service de tablete, iar dispozitivul va fi reparat si returnat rapid. In cazul in care acesta nu se poate deplasa la sediu, dispozitivul poate fi trimis prin curier.

Diagnosticare gratuita si garantie

Atunci cand clientul apeleaza la serviciile noastre de reparatii tablete, el beneficiaza de un serviciu suplimentar, care presupune stabilirea motivului pentru care dispozitivul nu mai functioneaza sau functioneaza necorespunzator. Un specialist cu peste 5 ani de experienta va analiza produsul si va gasi problema. In functie de aceste date, el va lua cea mai buna decizie pentru a solutiona cazul si pentru a incheia cu succes operatiunea. Clientul se bucura astfel de un serviciu profesionist, intr-un timp foarte scurt. Pentru fiecare operatiune, acesta primeste o garantie de 12 luni, care il asigura de faptul ca proiectul a fost realizat cu succes.

Inlocuire componente

Printre cele mai comune probleme care pot interveni in ciclul de viata al unei tablete se numara defectarea anumitor componente. Cele care cedeaza cel mai usor sunt ecranul, mufa de alimentare sau componenta touchscreen. De aceea, un service tablete trebuie sa ofere servicii specializate de reparatii si inlocuire a celor mai importante componente, fara de care dispozitivul nu functioneaza sau nu functioneaza corespunzator. Pretul pentru acest tip de serviciu va fi estimat in functie de costurile pieselor folosite pentru inlocuire, care difera in functie de brand, dar si costurile solicitate pentru manopera.

Reparatii prompte pentru tablete

Specialistii care au o experienta de peste 5 ani in domeniul reparatiilor dispozitivelor electronice, apartinand tuturor brandurilor, vin in sprijinul clientilor care se afla in cautarea de solutii practice si rapide la problemele lor. In felul acesta, ei beneficiaza de solutii de calitate pentru problemele intampinate de dispozitivele lor. Inainte de initierea operatiunii, specialistii nostri analizeaza produsul si ii ofera un diagnostic, pe baza caruia vor lua si decizia de interventie.

4.08/5 (1)

Please rate this