No ratings yet.

service allviewIn randul tehnologiei contemporane, pe langa faptul ca dispozitivele mizeaza pe evolutia performantelor lor prin imbunatatirea calitatii componentelor interne, brandurile se orienteaza si pe fiabilitatea produselor lor. Telefoane de sute sau chiar mii de lei, dotate cu camere ultra performante, procesoare de ultima generatie si memorii RAM ce ating valori la fel de mari precum ale unui computer, toate acestea ar fi inexistente si absente din mana utilizatorilor cat timp electronicele nu sunt confectionate cu atentie si din materiale si componente de calitate care sa nu implice apelarea frecventa la un service Allview, spre exemplu.

Producatorii incep sa inchida ochii cand vine vorba de greutatea telefonului si aleg cu usurinta materiale metale pentru confectia exterioara a telefonului. Acestea ofera o durabilitate crescuta, precum si un design demn de un telefon de top. Cu toate acestea, printre ultimele lansari si printre brandurile recent afisate pe piata electronicelor exista produse cu performante de neegalat in ceea ce priveste partea software, dar care esueaza cand vine vorba de rezistenta si compozitie.

Printre aceste productii se numara si Allview, un brand romanesc ce a lasat in ultimii ani multi romani multumiti de experienta avuta in contactul cu aparatura lor. Parerile generate de catre clienti au fost intotdeauna indreptate pozitiv spre raportul dintre specificatiile electronicelor si pretul lor. Compania a inceput treptat sa se axeze cat mai mult pe calitate, in egala masura cu performanta, care trebuie sa ramana la acelasi nivel cu al competitorilor. Acestia ofera si o deosebita mententanta in ceea ce priveste serviciile de reparare Allview.

reparatii-allviewIndiferent de brand si model, niciun telefon din randul celor accesibile publicului nu are un grad de fiabilitate atat de ridicat incat sa nu treaca prin defectiuni la un moment dat. Asta se intampla frecvent si cu produsele celor de la Allview.

Service-ul nostru se ocupa lunar de reparatii Alview a unui numar de ordinul zecilor de telefoane al acestei companii romanesti, defectiunile reprezentand de cele mai multe ori schimbarea displayului, a ecranului sau a mufelor de alimentare. Incercam sa ne concentram pe problemele majoritare cu care clientii se confrunta si sa gasim solutii cat mai rapide, eficiente si accesibile pentru ca pretul reparatiilor, oricare ar fi defectiunea, sa nu fie nici pe departe acelasi cu pretul pe care l-am putea achita pentru un dispozitiv nou.

Nivelul de multumire pe care l-au avut clientii in urma efectuarii serviciilor s-a vazut si in recomandarile pe care acestia le-au facut persoanelor apropiate ce erau, la randul lor, in cautarea unui service de reparatii Allview. Inlocuirea sticlei sau a ecranului va avea loc intr-un timp scurt, in functie de disponibilitatea materialelor necesare si de modelul electronicului.

Ecrane Allview inlocuite in service-ul nostru

Mai multe

Touchscreen-uri Allview inlocuite in service

Mai multe

Please rate this

2 Comentarii

 • Dani Cristian

  Buna!
  Am un Allview X2 Soul Style Platinum la care sunt rupti pinii de la SIM. Mi s-a spus ca ar trebui schimbata placa de baza cu totul, iar o placa de baza noua costa aproape cat telefonul in sine. Aveti cumva o solutie pt mine?
  Multumesc!

  • PowerLaptop Service

   Buna ziua. Din pacate nu va putem ajuta, ne pare rau.

 • Adauga comentariu

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *