No ratings yet.

inlocuire ecran senzitiv telefonService-ul nostru ofera o gama variata de servicii reparatorii pentru orice model de telefon mobil, fie el unul mai vechi, fie un smartphone de ultima generatie. Printre cele mai des intalnite probleme ale modelelor noi, in speta smartphone-uri, distrugerea totala sau partiala a touchscreen-urilor este raportata foarte frecvent de catre clientii nostri.

Ce este mai exact un touchscreen al telefonului vostru? Este zona superioara a display-ului, cea alaturi de care intrati in contact ori de cate ori folositi un smartphone mai vechi sau unul performant, lansat de curand de catre producatori pe piata. In functie de tipul si protectia pe care o detine, un touchscreen poate fi deteriorat in urma unui impact de o intensitate relativ diferita.

inlocuirea touchscreenului la telefonCele mai populare telefoane pentru care oferim serviciul de inlocuire touchscreen sunt cele fabricate de producatori faimosi la nivel mondial precum Apple, Samsung, HTC, Nokia, Huawei, Motorola, LG, Allview, Lenovo, BlackBerry sau Alcatel.

Printre modelele pe care voi, clientii nostri, le solicitati foarte des in ultima vreme, amintim Samsung Galaxy S4, S5, S6 sau S7, iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 6 sau iPhone 6S, HTC One precum si modele mai putin uzuale dar destul de indragite si de bine vandute pe piata din Romania.

Cauzele cele mai frecvente care duc la deteriorarea unui touchscreen

  • Contactul cu solul generat in mod accidental de catre proprietar.
  • Impactul cu un alt obiect care poate afecta in mod direct datorita dimensiunii si greutatii sale touchscreen-ul telefonului.
  • Deteriorarea treptata datorata uzurii.
  • Contactul cu apa care poate afecta buna functionare a touchscreen-ului.
  • O problema electronica ce afecteaza intregul circuit intern, nu doar touchscreen-ul.

touchscreen telefon reparatIndiferent de natura problemei, service-ul nostru are o infrastructura moderna si dispune de o echipa de profesionisti care au capacitatea de a va oferi inlocuire touchscreen intr-un timp foarte scurt, la cele mai bune preturi de pe piata. Power Laptop Service garanteaza pentru calitatea fiecarei inlocuiri a unui touchscreen, ofera reparatii in timp util si va pune la dispozitie un sistem de monitorizare a activitatii pentru a fi siguri de munca pe care o depunem.

Pentru a beneficia de o inlocuire touchscreen pentru telefonul tau, te rugam sa ne contactezi pentru a putea prelua modelul de la domiciliul tau sau ne poti gasi la adresa noastra pentru a face o analiza detaliata asupra problemei. Oferim constatare pe loc, ai parte de un pret final pentru manopera si touchscreen, in timp ce semnarea unei garantii pentru lucrarea pe care o derulam iti ofera o incredere desavarsita in echipa noastra.

Ultimele touchscreen-uri schimbate:

MAI MULTE

Please rate this

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *