No ratings yet.

inlocuire-sticla-iphoneIntr-o era a tehnologiei in care producatorii aparatelor electronice de orice fel pun mare accent pe folosirea unor materiale de calitate pentru confectionare dispozitivelor lor, chiar si acea componenta nu poate fi irezistibila la orice fel de soc.

Atunci cand telefonul cade pe o suprafata dura, prima zona la care ne uitam pentru a verifica daca este in stare buna este cea frontala, mai precis sticla acestuia. De ce? Pentru ca este suprafata cea mai expusa si mai predispusa la zgarieturi sau spargere. Majoritatea lucrarilor de mentenanta si reparatii efectuate asupra unui telefon au loc la nivelul ecranului.

Tinand cont de tehnologiile folosite si de intentia de a obtine imagini cat mai reale, reparatiile pot sa implice costuri enorme, unele servicii pot cere pentru anumite modele chiar si sume de bani ce reprezinta un procent mare din costul total al telefonului reparat.

In cazul unor branduri precum Apple, alegerea unor servicii de inlocuire sticla iPhone potrivit te va face sa iti prelungesti considerabil dorinta de a pastra actualul model, fara a fi nevoit sa iti achizitionezi unul nou. Spunem asta in calitate de reprezentant al unei firme de reparatii iPhone care va poate facilita reconditionarea telefonului, oricare ar fi conditia in care se afla sistemul de afisare.

Inlocuirea sticlei in service-ul nostru se face exclusiv prin laminare OCA, una dintre cele mai bune si mai cunoscute metode de schimbare si fixare. OCA, sau optical clear adhesive, este un tip de adeziv ce se foloseste la lipirea sticlei noilor telefoane. Mizam pe folosirea sa deoarece calitatea imaginii afisate nu va fi sub nicio forma afectata de prezenta sa, acesta este transparent si vizibilitatea nu interfereaza cu substanta.

Dupa efectuarea procesului de inlocuire sticla iPhone prin laminare OCA, telefonul are o infatisare similara cu a unui dispozitiv recent achizitionat. Functionalitatea sa va fi intr-o stare perfecta, ecranul isi va pastra calitatile de afisare si veti avea practic parte de un nou smartphone fara a fi nevoiti sa achitati pretul complet.

Tarifele percepute de service-ul nostru pentru inlocuirea sticlei unui iPhone sunt printre cele mai mici de pe piata actuala, insa noi alegem sa mizam pe promovarea raportului dintre calitate si pret. De acest lucru s-au convins deja fostii clienti, ce au ales sa apeleze din nou la serviciile noastre pentru diferite alte probleme, de data asta cu mai multa incredere si siguranta ca vor avea din nou parte de un rezultat la fel de bun precum cel initial.

Please rate this

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *