No ratings yet.

inlocuire mufa alimentare telefonMufa de alimentare, din punctul nostru de vedere, este una dintre cele mai importante componente ale unui telefon, fie el un smartphone de ultima generatie sau un telefon mobil obisnuit, cotat la un pret relativ scazut. Fara o mufa de alimentare care sa functioneze optim, utilizatorul se va afla in imposibilitatea de a mai utiliza telefonul in sine, acest lucru datorandu-se nivelului inacceptabil al bateriei in raport cu necesitatile unui telefon mobil obisnuit.

Mufele unui telefon pot fi de mai multe feluri, acestea fiind diferite atat ca forma cat si ca permisivitate din punct de vedere electric. Indiferent daca mufa de alimentare a unui telefon este mini usb, micro USB sau alt format mai putin obisnuit, deteriorarea aparuta in timp nu poate fi impiedicata prin nicio metoda.

Pe langa deteriorarea aparuta in timp la mufa de alimentare a telefonului vostru, un alt motiv pentru care aceasta componenta de baza se defecteaza este si lovirea sau fortarea provocata mai degraba accidental. mufa alimentare telefonAstfel, un smartphone iPhone, Samsung, Nokia, HTC sau Huawei poate prezenta defectiuni importante la nivelul mufei de alimentare, aceste probleme putand fi rezolvate intr-un singur mod: repararea sau inlocuirea totala a tot ceea ce inseamna mufa de alimentare si conectivitate a ei pe placa de circuit electronic.

Service-ul nostru va pune la dispozitie solutii inteligente, rapide si extrem de accesibile de inlocuire mufa alimentare pentru orice telefon prezent in magazinele din Romania. Chiar daca detineti un telefon de veche generatie sau v-ati cumparat de curand un smartphone de top, in cadrul unitatii noastre de reparatii pentru componentele GSM veti gasi solutia perfecta pentru necesitatile si bugetul pe care doriti sa il alocati acestei operatiuni.

Daca de cele mai multe ori inlocuirea mufei de alimentare nu este un proces elaborat, luati in calcul ca anumite modele de smartphone-uri sau telefoane uzuale necesita, pe langa aceasta componenta, si o atentie sporita pentru alte mici accesorii care fac functional intregul circuit electronic. De exemplu, anumite telefoane mobile au nevoie si de o folie cu conector de alimentare, componenta pe care v-o putem oferi la un pret accesibil, cel mai mic din Romania.

Cauze frecvente care conduc la inlocuirea mufei de alimentare a unui telefon

 • Socuri mecanice sau cazaturi care conduc la deteriorarea pinilor.
 • mufa alimentareUmezeala sporita care ajuta la oxidarea mufei de alimentare.
 • Folosirea excesiva a mufei pentru a utiliza suportul multimedia pus la dispozitie de catre telefon.
 • Probleme hardware severe care pot afecta legatura dintre mufa de alimentare si circuitul intern al telefonului mobil.

Procedura de inlocuire a unei mufe de alimentare este relativ simpla si dureaza maxim 30 de minute in unitatea noastra de service. Asiguram montaj de calitate, teste efectuate in compania clientului si garantie pentru orice interventie de acest tip!

Please rate this

8 Comentarii

 • Lucian s.

  Bună ziua,
  Smartphone Allview, cu mufa de alimentare ruptă, inclusiv legătura cu placa de bază. Se mai poate face ceva?
  Mulţumesc.

  • PowerLaptop Service

   Buna ziua. In cazul dvs. avem nevoie sa vedem telefonul inainte de a va putea oferi o estimare de pret corecta.

 • Tudorache Ionel

  Bună ziua un Philips S308 care atunci când îl pun la încărcat se aprinde ledul rosu că s-ar încărca, dar se descarcă :))) am folosit n cabluri și adaptoare 220 – 5 V, 0.5A – 2A la fel, doar cu cabluri noi nouțe se mai încarcă câteodată, Întrebarea este s-ar rezolva cu schimbarea mufei ?

  • PowerLaptop Service

   Buna ziua. Teoretic, da, s-ar rezola cu schimbarea mufei de alimentare, dar va trebui sa veniti cu telefonul in service pentru o costatare.

 • Alex

  Buna seara , am un samsung galaxy s2 si am probleme cu mufa de incarcare .. incarca doar la impingerea fortata a firului pentru cateva secunde. Cat m-ar costa o schimbare de mufa?

  • PowerLaptop Service

   Buna ziua. Va putem ajuta, putem inlocui mufa de alimentare la Samsung Galaxy S2. Costul total este de 60 lei.

 • STefan

  Buna seara , am un samsung note3 si am probleme cu mufa de incarcare .. incarca doar la impingerea fortata a firului pentru cateva secunde. Cat m-ar costa o schimbare de mufa?

  • PowerLaptop Service

   Buna ziua. La acest model inlocuim modulul complet de alimentare. Costul este de 100 lei.

 • Adauga comentariu

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.