No ratings yet.

ecran telefon nouIn momentul in care telefonul vostru s-a spart in urma unei cazaturi sau a unui alt accident nefericit, sunt doua componente de baza care pot fi afectate concomitent sau individual. O problema uzuala si, teoretic, mai usor de digerat de catre bugetul nostru ar fi spargerea geamului, service-ul nostru oferind geamuri noi pentru orice model de telefon comercializat de magazinele din Romania. Pe de alta parte, o problema mult mai grava si mai costisitoare ar fi distrugerea partiala sau completa a ecranului, moment in care singura solutie prin care puteti rezolva problema este sa apelati la un service GSM autorizat.

Procesul de inlocuire a unui afisaj de tip LCD sau ecran de telefon, asa cum este el cunoscut de catre utilizatori, poate fi derulat doar intr-un service GSM care detine personalul si uneltele necesare pentru a derula o astfel de activitate. Power Laptop Service are o experienta de peste 6 ani in industria de service GSM si dispune in acest moment de unelte performante si personal calificat, capabil sa va ofere inloicuire pentru orice tip de display al unui telefon uzual sau produs de o marca mai putin cunoscuta in Romania.

Procesul de inlocuire al unui display de telefon

ecran telefonAparent o sarcina banala, inlocuirea unui display de telefon este o activitate pe care o recomandam doar centrelor de specialitate. De ce? Pentru ca in joc este buna functionare a unui telefon care poate avea o valoare de pana la cateva mii de euro, in functie de model si configuratie. Chiar daca display-ul unui telefon poate fi achizitionat si pe cont propriu, de pe site-urile care comercializeaza astfel de produse, montajul este un proces mult mai elaborat, care necesita o atentie sporita.

In service-ul nostru veti beneficia de servicii performante prin care aveti garantia ca display-ul telefonului vostru va fi inlocuit cu unul de aceeasi calitate, produs de fabricantul de drept al modelului pe care il detineti. Intr-o prima etapa, vom analiza foarte bine statusul curent al display-ului stricat sau spart si iti vom emite o procedura de inlocuire alaturi de costurile aferente.

In urma acestei diagnoze pe care o oferim gratuit, dumneavoastra stiti care este procedura, costul dar si perioada pe care trebuie sa o asteptati inainte de a va bucura din nou de telefonul vostru mobil.

inlocuire ecran telefonDe regula, daca avem pe stoc modelul de display pe care trebuie sa il atasam telefonului vostru, procedura dureaza maxim 60 de minute si totul se realizeaza prin cele mai bune tehnici. Alegem sa lucram intotdeauna cu un grad sporit de profesionialism si va oferim garantia unei utilizari perfecte in termen de pana la 24 de luni de la montarea noului display.

Astfel, beneficiati de cea mai buna operatiune de schimbare a unui ecran de telefon mobil, indiferent de dimensiunea, brandul sau specificatiile sale tehnice, totul insotit de o garantie pentru inlocuirea intregului afisaj al telefonului vostru mobil.

Ecrane telefon inlocuite in service-ul nostru

Mai multe

Please rate this

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *