No ratings yet.

PRETURI ACCESIBILE

Pentru interventii rapide

12 LUNI GARANTIE

Pentru orice serviciu

PERSONAL CALIFICAT

Experienta de peste 5 ani

INTERVENTII RAPIDE

La sediul companiei noastre

Reparatii telefoane mobile profesionale

S-A DEFECTAT?

Receptionam zilnic zeci de cereri de telefoane mobile defectate si numarul acestora este intr-o continua crestere. Daca ai probleme, contacteaza-ne chiar acum!

01.
TRIMITE-L LA NOI

Iti poti trimite telefonul pentru reparatii profesionale atat prin intermediul curierului rapid cat si la sediul nostru, ne vom ocupa de el in cel mai scurt timp!

02.
REPARARE IMEDIATA

Pentru problemele pentru care avem componentele pe scot, durata de reparatie dureaza chiar si cateva ore. Profita de rapiditatea noastra!

03.
RETURNARE RAPIDA

Iti returnam rapid telefonul pentru a te bucura in continuare de utilitatea sa. Il poti ridica de la sediul nostru sau ti-l putem trimite prin curier!

04.

Telefoane Android

Detii un telefon care ruleaza pe platforma Android? Fabricantul sau modelul sunt mai putin importante, in cadrul service-ului nostru GSM regasind conditii optime pentru interventii rapide si de calitate pentru orice telefon cu sistem de operare Android de pe piata!

Telefoane Apple

iOS este un sistem de operare foarte popular datorita amplorii la care a ajuns brandul Apple. iPhone foloseste in exclusivitate acest sistem de operare, in cadrul service-ului nostru regasind servicii complete de reparatii pentru orice telefon iPhone din generatiile 3, 4, 5 si 6.

Telefoane cu Windows

Promovat in mare parte de catre cei de la Microsoft prin intermediul brandului Nokia Lumia, Windows Phone este un sistem de operare care se mai regaseste si pe alte modele de telefoane. Reparam orice model de smartphone cu sistem de operare Windows Phone!

Ultimele reparatii de telefoane:

MAI MULTE
Doresti sa beneficiezi de reparatii telefoane mobile la cel mai inalt standard?
Viziteaza-ne sau trimite solicitarea ta prin intermediul formularului de contact, ne vom ocupa in cel mai scurt timp de ea!

Service GSM pentru branduri celebre precum

Client logo
Client logo
Client logo
Client logo
Client logo
Client logo

Please rate this