No ratings yet.

inlocuire-sticla-macbook-proPana in acest moment stim doar ca atunci cand se intampla ca ecranul laptopului tau sa se sparga, alegi sa inlocuiesti LCD-ul si ai rezolvat problema. Cu toate acestea, in ceea ce priveste modelele de Macbook Pro, compania Apple a schimbat partial structura displayului lor.

Clasicul ecran de afisaj este acum acoperit de un panou confectionat din sticla ce are rolul de a proteja displayul propriu-zis. Avantajul acestui panou este acela ca in urma unui impact puternic e posibil ca doar acesta sa se sparga si sa economisesti diferenta de bani pe care ai fi dat-o pe cumpararea si inlocuirea displayului. Cu toate acestea, exista si riscul de a se sparge amandoua.

Anumite firme care se ocupa cu repararea displayurilor sparte va pot oferi alerte false in ceea ce priveste starea laptopului tau, comunicandu-va necesitatea de inlocuire a intregului ansamblu al ecranului chiar si daca nu e absoluta nevoie. Service-ul nostru va realiza procedura de verificare si analizare a starii in care se afla sticla de protectie a Macbookului Pro chiar in fata clientului si va pune la dispozitie cotatia de pret abia dupa parcurgerea acestei etape.

Daca va situati in nefericita postura de a avea un Macbook Pro cu sticla de protectie sparta, ne oferim sa va ajutam in inlocuirea acestuia. Procesul se va baza pe urmatorii pasi:

1. Indepartarea: vom folosi un pistol de incalzit pentru a putea inmuia adezivul cu care este lipita si fixata sticla de protectie. Utilizeaza-l cu atentie si incalzeste geamul doar in cateva mici portiuni, deoarece caldura poate dauna displayului si implicit afisajului. In momentul in care sticla este incalzita, foloseste o ventuza puternica pentru ridicarea sa.

Daca este incalzita corespunzator, veti putea vedea un mic spatiu care se creaza intre sticla si display. Pentru a-l dezlipi mai rapid adezivul puteti introduce un obiect mic si subtire.

schimbare-sticla-macbook-pro2. Precautia: in momentul ridicarii sticlei cu ajutorul ventuzie, ar trebui sa aplici putina forta, insa tinand cont ca ridicarea se va face din fiecare parte laterala a invelisului, sticla sau ecranul s-ar putea sparge daca forta este prea puternica.

3. Desurubarea: fiecare parte a ramei ecranului este sustinuta de cate 2 suruburi ce trebuiesc scoase, precum si alte 2 in partea de jos a displayului.

4. Scoaterea capacului: indepartarea capacului din partea posterioara se face printr-o glisare in lateral, urmata de o ridicare usoara a sa.

5. Separarea displayului: dupa efectuarea pasilor precedenti, displayul va fi acum separat de restul structurii Macbookului Pro. Singurul element ce inca mai leaga ecranul de ansamblu este un cablu LVDS ce trebuie scos cu atentie.

6. Inlocuirea si remontarea: in acest punct deja avem toate piesele componente dezasamblate. Sticla de protectie Macbook Pro urmeaza acum a fi indepartata de pe display si inlocuita cu una noua. Pentru reasamblarea componentelor se urmeaza procesul invers al pasilor de mai sus, cu precizarea ca inainte de a aseza sticla de protectie, atat suprafata acesteia, cat si a ecranului trebuiesc curatate cu atentie de praf, amprente si alte impuritati.

Nu doar ca va garantam, dar ne asumam responsabilitatea de a va inapoia dispozitivul Macbook Pro in aceeasi stare de functionare si cu o sticla de protectie noua.

Ultimele display-uri montate

MAI MULTE

Please rate this

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *