LA ACEST TELEFON ALLVIEW V1 VIPER AM INLOCUIT TOUCHSCREEN-UL PRIN PROCEDEUL DE LAMINARE CU ADEZIV OCA.

Pentru a putea inlocui touchscreen-ul este nevoie sa se demonteze complet ansamblul LCD+touchscreen. Am incalzit telefonul pe plita, am demontat ansamblul spart de pe telefon, am curatat rama telefonului pentru contact optim intre rama, adeziv si ansamblul reparat.

Am separat, cu grija, touchscreen-ul spart de display-ul telefonului, am curatat adezivul dintre cele 2 piese si am lipit touchscreen-ul nou de display. Pentru eliminarea bulelor de aer intreg ansamblul a fost introdus intr-o masina de laminat si, apoi, intr-un aparat de vidat.

Odata refacut ansamblul LCD+touchscreen, am plasat adezivul nou pe rama telefonului, am asezat ecranul pe pozitie, l-am fixat cu clestii si am lasat adezivul sa se intareasca.

Rezulatul, dupa cum se vede in poze, este un montaj perfect al touchscreen-ului pentru Allview V1 Viper

Inca un client multumit!

DEOARECE TELEFONUL AVEA SPARTE ATAT TOUCHSCREEN-UL CAT SI ECRANUL, AM ALES SA INLOCUIM ANSAMBLUL COMPLET DISPLAY+TOUCHSCREEN DE ALLVIEW X1 SOUL.

Am incalzit telefonul pe plita, am demontat ansamblul spart de pe telefon, am curatat rama telefonului pentru contact optim intre rama, adeziv si ansamblul nou. Dupa curatare am aplicat cu atentie adezivul si am montat ansamblul touch+display nou.

Pentru o fixare corecta a ecranului Allview X1 Soul, am fixat ansamblul cu clesti speciali si am lasat adezivul sa se intareasca.

Rezulatul, dupa cum se vede in poze, este un montaj perfect al ansamblului display+touchscreen pentru telefonul Allview X1 Soul

Inca un client multumit!